FIZIOTERAPIJA GLOBAL SPORTS CLINIC

NA KLINIKI SE ZAVEDAMO POMENA REGENERACIJE PO VADBI_HITOP NOVA TEHNOLOGIJA
21. 2. 2017
VELIKA SPOMLADANSKA SHUJŠEVALNA AKCIJA V GSC
22. 2. 2017

FIZIOTERAPIJA GLOBAL SPORTS CLINIC

Ročna obravnava poškodbe

FIZIOTERAPIJA GLOBAL SPORTS CLINIC 
 
Danes Vam predstavljamo dipl. fiz. Žigo Britovška, ki v našem centru skrbi za zdravljenje poškodb športnikov, rekreativcev, otrok in ostale populacije.
 
Žiga Britovšek je diplomirani fizioterapevt, ki je svoj študij zaključil v Evropskem Središču Maribor. Svoje izkušnje, ki jih je nabiral v javnem zdravstvu (UKC Ljubljana, UKC Maribor, Center medicine dela, športa in prometa), zasebnih praksah in drugih centrih (zdravilišče Radenci,Topolšica) vpeljuje v svoje delo – trenutno tudi kot fizioterapevt slovenske gimnastične reprezentance.
Žiga je bil uspešen reprezentant Gimnastične zveze Slovenije ter se pogosto udeleževal evropskih prvenstev in svetovnih pokalov. Zaradi poškodb je bil primoran prekiniti športno kariero, tako da je svoj čas posvetil študiju fizioterapije in pomoči športnikom. Svoje delo je nadeljeval po različnih športnih društvih. Med drugim je skrbel za slovenska reprezentanta Mitjo Petkovška (večkratni svetovni in evropski prvak) in Saša Bertonclja (2014: 3. na konju z ročaji, Evropsko prvenstvo (Sofija)). Svoje znanje nadgrajuje z dodatnimi izobraževanji in izpopolnjevanji iz področja manualne terapije in fizioterapije.
 
Za terapije in svetovanja vam je Žiga na voljo:
 
tel: 064 222 666
e-pošta: info@globalsportsclinic.com