LUKA JANEŽIČ V DOBRI FORMI PRED EVROPSKIM DVORANSKIM PRVENSTVOM V BEOGRADU

IZVAJALCI STORITEV VZAJEMNA ZDRAVSTVENA POLICA
13. 2. 2017
NOGOMETAŠ JAN REPAS ZAKLJUČIL ZDRAVLJENJE PO POŠKODBI KOLENA
15. 2. 2017

LUKA JANEŽIČ V DOBRI FORMI PRED EVROPSKIM DVORANSKIM PRVENSTVOM V BEOGRADU

Slovenski atlet Luka Janežič je na nedavni tekmi v Linzu odtekel zelo dober rezultat na 400 m 46,35 sek.

Svoj državni rekord je zgrešil za pičle 0,03 sek.

Janežič je bil leta 2015 bronast na Evropskem prvenstvu do 23 let, na lanskih olimpijskih igrah v Riu pa je postavil osebni rekord na prostem s časom 45,07 sek.

Trenutno ima 3 najboljši čas v dvoranskem teku. Evropsko dvoransko prvenstvo bo v Beogradu od 3. do 5. marca.

 

Luka v Global Sports Clinic redno in sistematično izvaja posebne elektroterapije na napravi Hitop, ki mu omogočajo izvrstno regeneracijo po napornih treningih in pripravo na tekmovanja.

KAKO NAPRAVA HITOP DELUJE?

HiToP protibolečinska visokotonska terapija pa ima direkten vpliv na celični metabolizem. S to obliko terapije je v telo dovedena energija, ki aktivira celice in vitalizira telo. Ustvari se resonanca, kar povzroči oscilacijo celic in tkivnih struktur z namenom izboljšanja metabolnih procesov in zmanjšanja bolečine. Že po prvi terapiji 60-80% bolnikov občuti znatno zmanjšanje bolečine.

Bolniki z obrabo kolen, kolkov, z lumbarnim ali cervikalnim sindromom, z zamrznjeno ramo in podobnimi težavami zaznajo občutno olajšanje bolečine, kar z konvencionalno elektroterapijo do sedaj še ni bilo doseženo. Posledično je doseženo tudi hitro povečanje gibljivosti in moči, ki je za delovnega človeka zelo pomembna. Starostniki bodo občutili večjo vitalnost in kvaliteta življenja se bo povečala.

Cilj te terapije je dovesti v telo čim več energije, kar pa je doseženo z uporabo visokih frekvenc. Po terapiji občutijo pacienti osvežitev, kakor da bi se vrnili s sprehoda. Energija se dovaja lokalno, hkrati pa tudi v celotno telo. Tako se poveča upornost telesa, ki pa je za boj proti bolezni še kako pomembna.

PRIPOROČAMO VSEM ŠPORTNIKOM IN REKREATIVCEM!

NAROČANJE 064 222 666