#teamdrmitjabracic se je preselil v nov trening center Gym24

dr. Mitja Bračič z judo reprezentanco na pripravah v Tokiu
26. 12. 2015
Zdravljenje v Global Sports Clinic & Austria Trend Hotel Ljubljana
1. 3. 2016

#teamdrmitjabracic se je preselil v nov trening center Gym24

Naše podjetje Svetovanje na področju športa oz #teamdrmitjabracic se je preselil v nov trening center Gym24 v hotelu Austria Trend na Dunajski 154 v Ljubljani.

Center nam nudi odlične pogoje za trening vrhunskih športnikov, kar do sedaj v Sloveniji ni bilo mogoče, saj so vsi fitnes centri ali dvorane neustrezni za izpeljavo treninga telesne priprave za več različnih športnih disciplin. Končno se je v Sloveniji odprl center kamor lahko vsi športniki in rekreativci pridejo na trening 24 ur na dan in to vsak dan 365 dni v letu! Poleg trening centra nam hotel Austria Trend nudi odlično urejene sobe ter izvrstno kulinariko, ki omogoča športnikom zdravo prehranjevanje v času priprav. 

V centru se v mesecu januarju odpira tudi najbolj sodobna športno-medicinska klinika GLOBAL SPORTS CLINIC, ki bo vsem ljudem, ne samo športnikom, nudila vrhunske storitve s področja športne diagostike, individualnega treneninga, specialne priprave po poškodbah in operacijah, bioterapije, ki jo bo izvajal priznani dr. Marko Peršič, klinične in zdrave prehrane, ki jo bo izvajala priznana Alja Dimic, ter vseh storitev fizioterapije pod strokovnim vodstvom Marka Macuha, ki je dosegel izjemen uspeh z našimi odbojkarji (2. mesto na EP 2015).

 

Pripravljamo pa tudi še nekaj presenečenj, ki si jih boste lahko ogledali v samem centru!

 

Za vse informacije smo Vam na voljo na:  info@drmitjabracic.com

 

Srečno v letu 2016!