ODPRLI SMO NOVO FIZIOTERAPEVTSKO KLINIKO GLOBAL TREATMENT CLINIC V LJUBLJANI

dr. Mitja Bračič na turnejo okoli sveta v 30 dneh – strokovna pomoč kitajski olimpijski reprezentanci
28. 1. 2019
OSEBNI TRENING JE NAČIN ŽIVLJENJA IN INVESTICIJA V VAŠE ZDRAVJE IN POSLOVNE USPEHE
30. 1. 2020

ODPRLI SMO NOVO FIZIOTERAPEVTSKO KLINIKO GLOBAL TREATMENT CLINIC V LJUBLJANI

FIZIOTERAPEVTSKA KLINIKA GLOBAL TREATMENT CLINIC

Fizioterapevtski center GLOBAL TREATMENT CLINIC je bil ustanovljen kot strokovna podpora slovenski populaciji na področju fizioterapije in zdravljenja poškodb. Ustanovil ga je dr. Mitja Bračič. Center se nahaja v sodobno opremljeni kliniki v Črnučah (Cesta 24. junija 31, 1000 Ljubljana).

V Global Treatment Clinic poteka najbolj sodobno zdravljenje poškodb, saj smo združili znanja fizioterapije, funkcionalne diagnostike in kinezioterapije. Klinika je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo za zdravljenje poškodb in raziskovalno dejavnost na področju fizioterapije. Klinika je tudi učni center, saj smo povezani z ustanovami za izobraževanje bodočih fizioterapevtov, omogočamo mentorstva in pripravništva mladim strokovnjakom. Naši fizioterapevti so specializirani za določena področja zdravljenja: otroška fizioterapija, fizioterapija starejših oseb, fizioterapija delovnih poškodb, športna fizioterapija in ortopedska fizioterapija. Smo tudi specialisti za zdravljenje stopal in izdelavo ortopedskih vložkov po meri španskega podjetja Podoactiva.

Smo edina ustanova, ki izvaja Funkcionalno diagnostiko v Fizioterapiji. S funkcionalno diagnostiko izmerimo podatke pacientov o telesni sestavi in gibalnih sposobnostih pred ali po poškodbi (TMG – pregled mišičevja, Termovizija, statika in dinamika stopal in telesa, vzdržljivost mišičevja, manualni pregledi). Z izmerjenimi podatki lažje in bolj natančno izdelamo programe individualnega in dopolnilnega zdravljenja glede na postavljeno diagnozo. Sodobna fizioterapevtska diagnostika v procesu zdravljenja omogoča nadzor učinkov zdravljenja, optimizacijo fizioterapevtskih postopkov in s tem izboljšanje stanja po poškodbi oz objektivna določitev zaključka zdravljenja.

Doma in v tujini sodelujemo s podjetji, ki razvijajo novo tehnologijo za zdravljenje poškodb (GBO, Storz, Microgate, TMG, Podoactiva, Younext idr.). Raziskovalno dejavnost opravljamo na področju zdravljenja mišično-tetivnih poškodb ter neurofizioloških poškodb in obolenj.

Smo pogodbeni izvajalci Fizioterapije za nadstandardna zavarovanja Triglav Zdravje in Vzajemna Zdravstvena Polica.

Fizioterapija

 

Global Treatment Clinic

Cesta 24. junija 31, Ljubljana

Zasebna fizioterapija Ljubljana

tel: 040 77 35 77

e: info@global-treatment.com